Cròniques 19/01/2019

Lliga primera divisió nacional sènior masculí
VÒLEI OLOT- VÒLEI 6 Manresa : 3 – 2 (25-19, 22-25, 16-25, 25-23, 15-11)

El dissabte passat es va veure bon VÒLEI i emoció a la pista Jordi Mora d’Olot. El rival de l’Olot era el Manresa, que de la mà de l’Olotí Pau Llach està fent una molt bona temporada i està instal·lat en la part alta de la classificació.

L’Olot va sortir molt mentalitzat i es va iniciar un frec a frec en el marcador sense que cap dels dos equips pogués despenjar-se, els empats es van succeir fins el 12 a 12 en què els olotins van encadenar una sèrie de bons atacs i defenses que van desconcertar a un confiat Manresa que ja no va poder reaccionar. A partir d’aquí la cosa va anar canviant, el Manresa va prendre el comandament i va començar a fer servir el seu millor estat físic i més volum d’entrenament, sobretot per les puntes, en què l’Olot no sabia o no podia muntar bé el bloqueig, 1 a 1 i 1 a 2. El quart set va començar exactament igual que els altres dos, un Manresa superior, sabia aprofitar les errades i el cansament dels olotins, però quan tot semblava perdut va sortir l’esperit garrotxí que a través del seu atacant i receptor de 4 Pau Roca va començar a fer punts i sobretot encoratjar a la resta de l’equip cap a munt recuperant l’atac del central Ferran Sacrest i de l’oposat Marc Busquets que havien fet un molt bon primer set però havien desaparegut, i així es va poder empatar el partit a 2 sets. El cinquè i definitiu va començar molt malament pels locals, 1 a 4 i 2 a 6… però es va tornar a produir el petit miracle i amb el mateix actor que es va carregar l’equip a l’espatlla i de mica va anat retallant les diferències fins arribar a una recta final de set espectacular.

Victòria important que va gaudir d’allò més a una grada que feia goix de veure.

Jugadors: Pau Roca, Arnau Marsillach, Nadir, Jordi, Frank, Marc Busquets, Mobi, Òscar, Bata (lliure), Aniol Sagué i Ferran Sacrest.

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
C.VÒLEI OLOT – Vikings VÒLEI el Prat : 3 – 0 (25-15, 25- 20, 31-29)

Victòria en el darrer partit de la primera fase que ha de servir per rearmar l’equip. El Vikings va ser un rival suau i en els dos primers sets els parcials van ser clars a favor de les locals, però en el tercer set la cosa es va complicar, va caure la recepció olotina i els errors no forçats varen condemnar al patiment a les locals. Durant tot el set es va tenir que remar contra corrent i de mica en mica es va aconseguir eixugà l’avantatge de les del Prat que al final varen tenir dos pilotes de set 22 – 24 que no van aprofitar i es entrar en una pugna igualada fins a situar un marcador molt alt 31-29 per les locals. Bon partit i molt ànims de cara la segona part de la lliga.

Jugadores: Cris Roura, Míriam Nieto, Carla Boix, Júlia Serra, Sandra Martínez, Patri Palacios,  Cris Usan i Paula Busquets.

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
C.VÒLEI OLOT “Gavines i Passarells” – IES Montserrat : 3 – 1 (26-24, 25-22, 18-25, 26-24)

Darrer partit de la primera part de la lliga i partit lleig, disputat, però lleig. Un lluitador Montserrat es va aprofitar d’un confiat Olot que va veure com cada set se li complicava la vida. Malgrat tot es poder treure el partit, això sí, amb més pena que glòria.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení
Carles Vallbona Granollers – C.VÒLEI OLOT

Doble enfrontament contra el Granollers i una de cal i l’altra de sorra

Les Cadets van fer un molt bon partit davant un rival que, en principi tenia que ser superior i es va guanyar per un ajustat 2 a 3 amb parcials de 26-24, 23-25, 25-27, 25-10, i un espectacular 3 a 15. Tres primers sets d’infart i lluitats per part dels dos equips i dos sets clars, el quart per les locals i el cinquè i definitiu per l’Olot.

El juvenil no va poder guanyar però si que va ajustar el partit, de fet va perdre per 3 a 1 amb parcials de 25-22, 16-25, 25-21, 25- 20.

Tots dos equips han de prendre embranzida ja que d’aquí 15 dies comença la segona part de la lliga que serà una lluita a mort per la permanència.

Jugadores Juves. Berta Roca, Júlia Malibran, Neus Cros, Lluna Aumatell,  Marina Sánchez,  Estel Pozo, Berta Malibran i Patri

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé, Maria Barranco, Estel Cerezo, Aina Font, Jana Font, Amanda Viladecans, Sira Palacios i Coral Rodés.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí
La Salle Girona – C.VÒLEI OLOT”Espuña” : 0 – 3 (21-25, 21-25, 25-27)

Un confiat i relaxat Olot va veure com una combativa Salle aconseguia bons parcials en cada set.

Jugadors. Guillem Matabosch, Eudald Sagué, Martí Terrades, Lluc Carrillo, Eliat, Miquel Ferrer, Aran Fernandez, Ot Torrents, Martí Sucarrats