Cròniques 18/01/2020

VÒLEI MASCULÍ

Lliga Primera Divisió Nacional sènior masculí

VÒLEI OLOT – CV Sant Martí : 2 – 3 ( 25-21, 21-25, 25-23, 15-25, 16-18)

Va ser una llàstima…L’Olot va lluitar fins el darrer alè per treure el partit, però no va poder ser. El partit va començar bé amb un primer set en que ràpidament els olotins varen prendre avantatges còmodes que va saber mantenir fins el final de set. A partit d’aquí el Sant Martí, que és un molt bon equip, va despertar i l’Olot va començar a tenir seriosos problemes en recepció i defensa, problemes que es varen mantenir durant la resta del partit. Precisament, degut a aquesta caiguda de la segona línia, molt d’atac  es va haver de concentrar per zona 4, fet que va facilitar la defensa dels visitants.

Així, el segon set va caure del costat visitant,  però el tercer, molt igualat i amb empat a 23, dos accions brillants olotines varen decantar el set ( 2 a 1). El quart va ser un desastre, un Olot molt cansat i, en un no res es va veure en un parcial en contra de 0 a 9… remar contra corrent per maquillar el resultat.

En el cinquè i definitiu l’Olot va tornar a treure forces del fons de l’armari i va posar un 6 a 3 en el marcador… va canviar de camp amb 8 a 7, però va entrar en fallida, altra vegada la recepció, i el Sant Martí es va posar amb un quasi definitiu 10 a 13… però l’Olot no es va rendir, va empatar a  13 i amb 14 a 13 va tenir una pilota de partit que no va aprofitar i això ho va pagar car, molt car. Un punt que podrien haver estar dos… bona lluita i alguna cosa a millorar… ànims

Jugadors: Mobi, Mauri, Jorge Silva,  Arnau Marsillach, Pau Roca, Nadir, Marc Busquets, Ferran Sacrest, Eudald Sagué i Bata.

Campionat de Catalunya de 2a Divisió sènior masculíl

CV Arenys – C. VÒLEI OLOT “La banda del peix”  : 3 – 0 (25-10, 25-21, 25-16)

Visita al camp del líder invicte i resultat just, lògic i clar a favor dels locals. Poca cosa a comentar de la lluita d’en David contra en Goliat, encara que aquest vegada en David va perdre. De totes maneres, els olotins no varen fer mal paper, sobretot en actitud ja que no es varen rendir mai.

Jugadors: Marc Baldó, Bernat Sallent, Lluc Carrillo, Pep Rovira,  Ferran Mayans, Guillem Matabosch, Ruben Nadales i Edu Font.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí

VÒLEI OLOT “Espuña” – CV Mataró : 0 – 3 (25-16, 25-9, 25-14)

Campionat de Catalunya de 1a divisió Juvenil masculí

VÒLEI OLOT – Ins. Jaume Balmes : 1 – 3 (17-25, 25-20, 25-27, 16-25)

Els Cadets es jugaran la seva classificació a una sola carta la propera setmana al camp de l’Arenys (líder). Necessiten un punt.

Els juves, malgrat la derrota, consoliden la segona plaça de la classificació.

VÒLEI FEMENÍ

Campionat de Catalunya de 1ª Divisió Sènior Femení.

Sant Pere i Sant Pau – C. VÒLEI OLOT “Hotel l’Alta Garrotxa”: 2 – 3 (23-25, 29-31,25-23, 25-23, 10-15)

Cal donar molt de mèrit a la victòria olotina a Tarragona (segon classificat de la lliga). Mèrit per l’entitat de les rivals, mèrit per les poques jugadores que es varen desplaçar i mèrit per aguantar més de dues hores de partit.

Veien els parcial, tothom pot veure que no hi va haver treva, es va jugar a mort cada set i fins el darrer punt, la llàstima va ser que desprès de tenir un 0 a 2 en el marcador, l’Olot va veure com les locals empataven el marcador amb dos parcials molt justets… però les nostres noies estaven bé i tenien fe en poder treure un partit molt complicat, així es varen recuperar de la patacada de l’empat i varen tornar a brillar dins de  la pista, no individualment si no com a col·lectiu i això els va permetre guanyar i carregar de moral les bateries de cara a la segona fase.

Jugadores: Cris Roura, Estel Pozo, Patri Palacios, Carla Boix, Sandra Martínez, Paula Busquets, Helena Ortiz i  Cris Usan.

Campionat de Catalunya de 1a Divisió juvenil i cadet femení

CV Sant Boi – C. VÒLEI Olot Juvenil : 3 – 2 (25-21, 21-25,23-25,25-18,15-5)

CV Sant Boi – C. VÒLEI Olot Cadet: 1 – 3 (21-25, 18-25, 25-15, 21-25)

En general resultar satisfactori a la pista del Sant Boi, tant pel que fa referència a les juves com a les cadets.

Les juves varen jugar bé fins a situar el 1 a 2 en el marcador. Fins aquest moment l’Olot havia estat capaç de superar els errors no forçats (serveis, masses errors) i la manca d’efectius, equip molt curt. Però a partir del quart set el cansament es va començar a notar i lamentablement va passar factura traduïda en una derrota.

Les Cadets, també molt justetes d’efectius, varen poder treure el partit davant un rival molt lluitador però que s’equivocava masses vegades.

Jugadores Juvenil : Estel Cerezo, Berta Roca, Maria Barranco, Júlia Malibran, Neus Cros i les cadets, Sira Palacios, Júlia Sabé, Ivette Feliu i Aina Font.

Jugadores Cadets: Aina Font, Júlia Sabé, Jana Font, Sira Palacios, Ivette Feliu, Nora Prat, Estel Burch i Amanda Viladecans.