Cròniques 17/11/2018

Lliga primera divisió nacional sènior masculí
CN  Sabadell – C.VÒLEI OLOT : 3 – 1 (21-25, 23-25, 25-18, 25-19)

No va poder ser. El partit va començar molt malament i el Sabadell va marcar un parcial terrorífic de 8 a 1 en el marcador, però l’Olot es va refer i va començar a jugar bé, retallant les diferències punt a punt fins atrapar als locals i amb dos bloquejos seguits endur-se el primer set. El segon va ser molt igualat i aquí va mancar una mica de sort per posar un 0 a 2 al marcador. El tercer i el quart, amb un Olot molt cansat i mancat d’idees, el Sabadell va saber aprofitar els continues errades no forçades dels olotins que van fer els seus punts i molts dels punts del rival.

S’han de continuar… no hi ha més.

Jugadors: Pau Roca, Jordi Coll , Berna, Arnau Marsillach, Marc Busquets, Mobi, Òscar, Bata (lliure), Aniol Sagué i Ferran Sacrest.

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
CV Mataró – C. VÒLEI OLOT : 2 – 3 (23-25, 25- 18, 25-17, 16-25, 14-16)

Partidàs de les sèniors amb l’inestimable ajuda de tres jugadores juvenils. Tot el partit va ser una lluita per la pilota, però en aquesta baralla masses vegades en sortien beneficiades les locals que, amb més ofici sabien com fer mal a un Olot que no es rendia mai. Així, picant pedra, l’Olot va aconseguir posar un sorprenent 2 a 2 al marcador i encarar el cinquè set amb tot obert. No es podia demanar més, el cinquè va ser d’infart, ara tu, ara jo… fins un compromès 14 a 13 local, però l’Olot no va llançar la tovallola i va anotar tres punts seguits que li van donar el partit i una forta injecció de moral.

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Míriam Nieto, Carla Boix, Sandra Martínez, Cris Usan,  Neus Cros, Estel Pozo, Marina Sánchez, Patri Palacios i Paula Busquets.

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
L’Ametlla – C. VÒLEI OLOT “passarells i gavines” : 3 – 1 ( 25-13, 25-21, 19-25, 25-23)

Aquest partit feia il·lusió per la bona marxa dels olotins i perquè es jugava al camp del líder… però les coses no van sortir com s’esperava. L’Ametlla aviat va marcar territori i amb un joc ràpid i efectiu va destrossar la dèbil resistència de les gavines. L’Olot va serrar les dents i en el segon set va fer alguna cosa més i va ajustar el parcial a 21 i això va permetre carregar-se de moral per guanyar el tercer i jugar a la bonoloto en el quart que malauradament no va guanyar.

Jugadors: Mayans, Edu, Aniol, Marc Baldó, Ruben, Eudald Sagué, Guillem Matabosch, Frank, Joan Santaeulària, Durban i Pau Santaeulària.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení
C.VÒLEI OLOT – Vall d’Hebrón

Amb el Vall d’Hebrón no s’hi pot jugar n’hi fer bromes. L’Olot va perdre per un doble 0 a 3 tant en cadets com en juvenils de manera merescuda, ja que les visitants van ser superiors en els dos partits. No és cap drama perquè les barcelonines sempre tenen bons equips i estant en la part de dalt, però vist el vist, es va tenir la sensació que, sobretot les cadets, podien haver fet quelcom més, encara que el fort servei visitant va castigar molt la recepció local.

Jugadores Juves: Neus Cros, Estel Pozo, Laura Grauvilardell, Júlia Malibran, Berta Malibran, Marina Sánchez, Berta Roca, Lluna Aumatell.

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé, Maria Barranco, Estel, Aina Font, Jana Font, Amanda Viladecans, Bruna Granados,  Jana Millán, Sira Palacios i Coral Rodés

Campionat de Catalunya de 2A divisió infantil femení
C.VÒLEI OLOT – Avap Girona: 3 – 1 (14-25, 26-24,25-7, 25-20)

L’Olot es va saber refer d’un primer set molt dolent per endur-se el partit de manera molt merescuda.

Jugadores: Nora Prat, Clara Font, Estel Burch, Júlia Colldecarrera, Martina Colldecarrera, Irina Coma,  Idoia Canalias, Ivet Feliu, Iria Santaeularia i Berta Guix.