Cròniques 17/10/2020

Per culpa de la maleïda pandèmia, s’han aturat totes les competicions que depenen de les federacions catalanes, res de res, ni vòlei, ni bàsquet, ni hoquei, ni futbol…. només es va poder disputar el partit de Primera Divisió Nacional del sènior masculí de vòlei perquè depèn de la federació espanyola.

Lliga Primera Divisió Nacional sènior masculí

Vòlei Olot – Vòlei Barberà: 2 – 3 (25 -19, 24-26, 25-23, 21-25, 8-15).

Jugadors: Pau Roca, Jorge Silva, Aniol Sagué, Mauri Gutiérrez, Ferran Sacrest, Arnau Marsillach, Bata (lliure) i els juvenils, Eudald Sagué, Bernat Sallent, Eliat, Guillem Matabosch i Lluc Devesa.

No va ser un gran partit, disputat sí, llarg també però mancat de contundència per part dels dos equips que va provocar continuades anades i tornades en el marcador.

En l’inici, primer set, l’Olot va fer el millor vòlei i aviat va prendre avantatge en el marcador fins a situar un còmode 25 a 19 en el marcador. En Jorge per zona 4 feia molt de mal i en Sacrest ajudava des del mig.

A partir d’aquí el Barberà es va assentar, varen collar a en Sacrest i en Jorge es va quedar massa sol, de tant en tant l’Aniol feia punts però de manera massa irregular i el Barberà va ensumar la sang i s’hi va llançar de cap, tot i així, l’Olot aprofitant les batzegades del seu joc va poder igualar el marcador a final de set 24 a 24, però un parell de jugades una mica absurdes varen donar la victòria als visitants, 1 a 1 en el marcador.

En el tercer set l’Olot va tornar a donar símptomes de recuperació, l’Aniol va entrar en fase “faig punts” i la cosa es va notar, tot i que el final va ser ajustat, ja que l’Olot va dilapidar una avantatge de 20 a 24… però es va guanyar el set.

2 sets a 1 i el quart havia de ser el definitiu, va començar bé, però es va anar espatllant, en Jorge estava faltat d’oxigen i la resta de l’equip no tirava, així fins l’empat a 21, però en aquest moment els locals varen fer quatre, sí quatre, errors seguits que varen fer perdre el set i la moral.

El cinquè set per oblidar, sense cap tipus de capacitat de reacció local, el Barberà es va endur justament un partit degut a la seva fe en la victòria.

Dins de la negativitat, cal donar una bona notícia, cinc juvenils varen ser inscrits a l’acta i tots varen jugar, això no es veia des de feia molt de temps. La persistència de la delegada Lourdes Mora, la coordinació de l’Àngel Palacios i el treball, primer dels entrenadors, Albert Matabosch i Juan Daniel Costabel i aquest any en Jorge Silva, estant donant els seus fruits, fruits que encara son verds però que ens fan ser molt optimistes de cara el futur.