Cròniques 16/02/2019

Lliga primera divisió nacional sènior masculí
 VÒLEI Barberà – C. VÒLEI OLOT : 3 -1 (29-27, 26-28, 25-16,25-22)

L’Olot va molt justet d’efectius i de forces. Amb la permanència a la butxaca els partits son tràmits que s’han de passar i cada vegada costa més.

A Barberà no es va fer un malt partit, és més, els dos primers sets van ser força bons i molt disputats, llàstima del primer en què els olotins van malbaratà cinc punts d’avantatge, però amb la lluita es va poder arribar a un empat a 1 en el marcador. Però tal com hem dit, l’esforç va passar factura i les molèsties que arrosseguen la majoria dels jugadors van condemnar l’equip olotí a perdre totes les opcions de guanyar el partit.

Jugadors: Pau Roca, Arnau Marsillach Jordi Coll, Marc Busquets, Ferran Sacrest, Mobi, Òscar i Bata.

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
CE EduVÒLEI l’Ametlla – C .VÒLEI OLOT ”Hotel l’Alta Garrotxa” : 3 – 2 (25-16,19- 25, 23-25, 16-25, 15-10)

Aquí ningú regala res. Derrota inesperada olotina en un camp que, en principi, es presentava favorable. Les noies de l’Hotel van sortir adormides i en un no res van regalar el set amb un parcial molt clar per les locals. A partir d’aquí, l’Olot va començar a jugar i ha fer el que sap, controlar el joc i minimitzar els errors, i així es va endur el segon i tercer set. Amb 1 a 2 en el marcador i quan estava tot de cara…l’equip va caure, i va caure tot, sobretot la recepció i van aparèixer el nervis que ja no van deixar fer res de res a les olotines…. en fi, es va salvar un punt.

Jugadores: Cris Roura, Míriam Nieto, Carla Boix, Helena Ortiz,  Sandra Martínez, Patri Palacios,  Cris Usan i Paula Busquets.

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
CV Avinyó – C.VÒLEI OLOT “Gavines i Passarells”: 1 – 3 (18-25, 23-22, 25-14,11-25)

Superioritat de la banda del peix olotina davant un rival voluntariós però clarament inferior. El partit va estar sempre dominat pels visitants, però en el tercer set es van adormir fort i l’Avinyò ho va aprofitar per endur-se el set. En el quart les coses varen tornar a la normalitat.

Jugadors: Edu Font, Ferran Mayans, Berna, Pau i Joan Santaeulària, Frank Busquets, Eudald Sagué, Jep i Durban.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení
C.VÒLEI OLOT – CV Sant Esteve Sesrovires.

Doble enfrontament contra el cadet i el juvenil del Sant Esteve, i de sis possibles punts se’n van salvar tres.

Les cadets, que continuen arrossegant moltes baixes, es van imposar amb certa comoditat davant un rival que no va saber aturar el joc coral de l’Olot, el resultat va ser de 0 a 3 amb parcials de 15-25, 20-25 i 18 -25.

Les juves van ser una altra cosa. Com ja ha passat altres vegades, van jugar a la muntanya russa. Capaces de guanyar el segon set per 8 a 25, van perdre els altres tres amb parcials en contra de 19, 12 i 21. El Sant Esteve juvenil va fer valdre la seva forta defensa per amargar els tímids atacs olotins i de mica en mica es va anar menjant la moral de les noies d’en Carlos Costabel. Esperem que només sigui una pedra en el camí.

Jugadores Juves. Berta Roca, Júlia Malibran, Neus Cros, Laura Grauvilardell, Lluna Aumatell,  Estel Pozo, Berta Malibran i Daphne Galindo.

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Neus Ribas Maria Barranco, Estel Cerezo, Aina Font, Jana Font i Amanda Viladecans.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí
C.VÒLEI OLOT”Espunya” – Balàfia Lleida : 3 – 0 (25-11, 25-10, 25-14)

Inferioritat lleidatana davant un Olot que va donar minuts a tots els seus jugadors.

Jugadors: Guillem Matabosch, Lluc Davesa, Martí Terrades, Eudald Sagué, Lluc Carrillo, Eliat, Miquel Ferrer, Aran Fernandez, Ot Torrents i Martí Sucarrats.