Cròniques 08/03/2020

VÒLEI MASCULÍ

Lliga Primera Divisió Nacional sènior masculí

VÒLEI OLOT – Cevol Torredembarra : 2 – 3 ( 25-23, 22-25, 22-25, 25-20, 13-15)

AIXÍ COM LA SETMANA passada vàrem criticar durament l’actitud i el joc de l’equip, aquesta setmana tenim que fer just el contrari, l’Olot va jugar molt bé davant el segon classificat de la lliga.

El partit va ser intens, sense gaires concessions,  amb els dos equips disposats ha donar espectacle del bó i on els contundents atacs d’uns i altres es contrarestaven amb defenses de manual. L’Olot, recolzat en els atacs per zona 3 i 4 d’en Ferran Sacrest i en Jorge Silva respectivament, mentre que els de Tarragona tenien la seva màxima facilitat per la zona 2 amb en Bordes.

Així va ser un partit igualat dels que fan afició i en el que tant podia guanyar un o altre, finalment però, va ser el visitant que en el tram final del cinquè set va tenir una mica més d’encert… es va perdre però bé.

A destacar el debut i podríem dir consolidació del jugador cadet, Guillem Matabosch que va actuar com a lliure i amb molt d’encert.

Jugadors: Mobi, Mauri, Aniol Sagué, Jorge Silva,  Arnau Marsillach, Pau Roca, Marc Busquets, Ferran Sacrest, Bata, Eudald Sagué i Guillem Matabosch.

Campionat de Catalunya de 2a Divisió sènior masculí

VÒLEI OLOT “els peixets” – FS Castellar : 3 – 2 (19-25, 25-23, 22-25, 33-31, 15-13)

COM COMPLICAR-SE LA VIDA… títol de la pel·lícula en què varen participar els jugadors “peixets” que davant un equip “guerriller” i entusiasta, varen tenir que pedalar de valent per treure les castanyes del foc, sempre amb parcials molt ajustats. I es que amb en Mayans no n’hi ha prou, el seu fidel escuder Edu Font va fallar com una escopeta de fira, i això ho va notar l’equip que sempre va estar contra les cordes, sort que al final es va imposar la lògica però es va patir molt i molt.

Jugadors: Edu Font, Ruben Nadales, Marc Baldó, Ferran Mayans, Carles Lopez, David Batlle, Marc  Durban i Jep Rovira.

Campionat de Catalunya de 1a Divisió Cadet masculí

Cv Arenys – C. VÒLEI OLOT “Espuña”  : 3 – 1 (25-16, 17-25, 25-12, 25-19)

PARTIT LLEIG… davant un rival molt voluntariós però clarament inferior als locals que va ser capaç de guanyar un set, no tant per mèrits propis (que també) com per desídia olotina.

Jugadors: Guillem Mataboch, Eliat, Aymar Cortés, Arvinder Singh, Ot Torrent, Martí Terrades, Aniol Leal (lliure), Luka Giol i  Vicenç Micó.

Campionat de Catalunya de 1a Divisió Juvenil masculí

VÒLEI OLOT – Vikings VÒLEI el Prat : 3 – 2 (14-25, 25-19, 25-15, 13-25, 19-17)

LLUITA CONTRA LA MUNTANYA RUSSA… L’Olot va jugar a estones contra el rival i contra si mateix, marcant parcials clars i nets i encaixant, també parcials escandalosos. Això va passar perquè l’Olot no va tenir continuïtat en el joc, jugava a empentes i de cop quedava estancat en una rotació on rebia parcials de luxe. Finalment, en un cinquè set d’infart, va poder treure les castanyes del foc.

Jugadors: Miquel Ferrés, Eudald Sagué, Lluc Carrillo, Bernat Sallent, Sergi Girona, Aniol Verges, Arvinder Singh, Aran Fernandez, Martí Sucarrats i Luismi Villanueva

VÒLEI FEMENÍ

Campionat de Catalunya de 1a Divisió sènior femení.

VÒLEI OLOT “Hotel l’Alta Garrotxa “– Vikings VÒLEI el Prat : 3 – 0 (25-13, 25-17, 25-23)

COMODITAT… partit que les olotines varen treure amb relativa facilitat, exceptuant el tercer set en que les visitants, al final varen poder ajustar el parcial.

L’atac olotí, sobretot per zona 4 amb la Sandra i per zona 3 amb la juvenil Marina varen ser letals per un Vikings que volia però no podia i que va cometre masses errors per poder tenir alguna opció.

Bona victòria que situa a les olotines en el capdavant del seu grup de permanència, de mica en mica s’omple la pica.

Jugadores:  Sandra Martinez, Paula Busquets, Helena Ortiz, Cris Roura, Cris Usan, Carla Pozo (lliure) i les juvenils, Estel Pozo, Marina Sanchez i Júlia Malibran .

Campionat de Catalunya de 1a Divisió juvenil i cadet femení

VÒLEI Olot Juvenil – VÒLEI Rubí : 3 – 1 (25-23, 25-16, 23-25, 25-19)

VÒLEI Olot Cadet – VÒLEI Rubí : 3 – 1 (25-6, 21-25, 25-15, 25-20)

SIS PUNTS que es tenien que quedar a Olot, si o si, i es varen quedar. El cadet va puntuar amb facilitat i va aprofitar l’ocasió per fer provatures amb jugadores infantils de cara a la propera temporada, això va provocar que el Rubí anotés més punts dels previstos, però va valer la pena veure a les joves jugadores donant la cara en un partit de cadets.

El juvenil va tenir que remar una mica més, però finalment amb 2 a 1 en el marcador, ja que el Rubi se’n va endur el tercer set,  es va treure la son de les orelles i va posar les coses en el seu lloc.

Jugadores Juvenil : Júlia Malibran, Maria Barranco, Berta Roca, Neus Cros, Marina Sanchez i les cadets, Sira Palacios, Júlia Sabé, Aina Rodés, Amanda Viladecans,  Ivette Feliu  i Aina Font.

Jugadores Cadets: Aina Font, Júlia Sabé, Aina Rodés, Jana Font, Sira Palacios, Ivette Feliu, Nora Prat, Estel Burch i Amanda Viladecans i les infantils, Clàudia Juvanteny, Irina Coma, Iria Santaeulària i Aitana Micó.

VÒLEI DE PROMOCIÓ

Campionat de Catalunya de 2a Divisió infantil femení

VÒLEI OLOT “A” : descans

VÒLEI OLOT “B” – FS Castellar : 0 – 3 (17-25, 21-25, 21-25)

El infantil B no va jugar bé… masses errors no forçats que varen facilitar molt la cosa a l’equip visitant. Cal millorar i eliminar aquests errors que sempre condemnen a l’equip a una derrota clara.

Campionat de Catalunya Aleví federat.

VÒLEI OLOT – Cv Martorrell : 4 – 1 ( 15-8, 10-15, 15-10, 15-10. 16-14)

Partit molt distret en què els dos equips es varen dedicar a jugar als tres tocs i això en aquesta categoria s’agraeix molt. Molta progressió olotina que de mica en mica va demostrant el que està entrenant.