VÒLEI MASCULÍ

Lliga Primera Divisió Nacional sènior masculí

VÒLEI OLOT – E Aula : 3 – 1 ( 25-18, 22-25, 25-22, 25-18)

Partit no gaire vistós davant el cuer de la classificació.

L’Aula va presentar un equip baixet però molt guerriller que sostenia el seu joc a través de la defensa i dels atacs del seu punta (jugador amb molta potència de salt), amb aquestes premisses va poder aguantar les embranzides olotines, superior en el joc a la xarxa i… fins hi tot, va poder rascar un set portant el partit a l’empat a 1. Però a partir d’aquí els locals sense fer gaires res de més varen imposar el seu joc i una mica a “relanti” es varen endur el partit.

Tercera victòria consecutiva que permet a l’equip dormir tranquil instal·lat còmodament a la part mitjana de la classificació.

Jugadors: Mobi, Mauri, Jorge Silva, Aniol Sagué,  Arnau Marsillach, Pau Roca, Marc Busquets, Ferran Sacrest i Bata.

Campionat de Catalunya de 2a Divisió Sènior masculí

Acadèmia de Barcelona de VÒLEI – C. VÒLEI OLOT “els peixets”: 0 – 3 (22-25, 16-25, 12-25)

Parcials clars i nets per demostrar que el partit no va tenir gaire història i ideal per fer provatures i per comprovar que el MVP de l’equip, Ferran Mayans, també s’atreveix a fer de passador i no ho fa gens malament.

Jugadors: Edu Font, Ruben Nadales, Marc Baldó, Ferran Mayans, Carles Lopez, David Batlle i Marc  Durban.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí

VÒLEI OLOT “Espuña”– CV Arenys : 3 – 2 (20-25, 25-23, 25-22, 23-25, 15-12)

QUIN PARTIDÀS. Alt nivell i altes revolucions en la disputa de cada punt per part de dos equips que saben el que és jugar a VÒLEI.

L’Olot va perdre el primer set, bàsicament castigat pels molts errors en el servei, però no va caure en el desànim i es va refer, centrant el servei i minimitzant els errors no forçats. Així es va endur el segon i tercer set, però va tornar a patir en el quart que es va perdre de manera molt ajustada… i així es va entrar en el cinquè i definitiu set, on els dos equips varen jugar a cara de gos i amb els nervis a flor de pell…. finalment, victòria olotina per recordar.

Jugadors: Guillem Mataboch, Luka, Eliat, Ot Torrent, Martí Terrades, Lluc Davesa, Aniol Leal (lliure), Vicenç Micó, Aymar i Jagraj.

Campionat de Catalunya de 1a Divisió  Juvenil masculí

Barbera – C. VÒLEI OLOT   : 3 – 0 (26-24, 25-12, 25-14)

Equip molt justet el que va poder desplaçar-se a Barberà (sis jugadors de camp més el lliure) i derrota clara i contundent dels olotins que només varen tenir opcions en el primer set.

Jugadors: Eudald Sagué, Lluc Carrillo, Aniol Vergés, Martí Sucarrats, Sergi Girona, Arvinder i Luismi Villanueva (lliure).

VÒLEI FEMENÍ

Campionat de Catalunya de 1a Divisió Sènior femení.

VÒLEI OLOT – Hotel l’Alta Garrotxa – CV Monjos: : 3 – 0 (25-14, 25-18,25-20)

SUPERIORITAT olotina davant els Monjos que en cap moment varen inquietar el resultat favorable des del primer servei.

El partit no va tenir gaire història ja que ràpidament es va veure que l’Olot era superior en totes les seves línies i que els problemes només podien venir per un relaxament olotí, cosa que no va succeir en cap estona del partit.

Segon partit de la fase de permanència i segona victòria… la cosa, de moment, pinta bé.

Jugadores: Cris Roura, Carla Pozo (lliure), Patri Palacios, Carla Boix, Sandra Martínez, Paula Busquets, Marina Sánchez, Neus Cros, Estel Pozo i  Cris Usan.

Campionat de Catalunya de 1a Divisió juvenil i cadet femení

VÒLEI Olot Juvenil – CEV Hospitalet : 3 – 2 (25-27, 25-23,25-21,20-25, 15-9)

VÒLEI Olot Cadet – CEV Hospitalet: 3 – 0 (25-14, 25-22, 25-23)

CINC DE SIS. Dels sis punts en joc d’aquest dissabte, l’Olot se’n va endur cinc. Les cadets en varen aconseguir tres de manera relativament fàcil, ja que molts de punts de l’Hospitalet varen venir per les provatures tàctiques olotines, mentre que el juvenil va tenir que picar pedra en un partit molt dur i que tothom es pensava que estava resolt amb dos sets a un en el marcador, i un parcial en el quart de 15 a 7 local, però l’Hospitalet es va refer i va enfonsar a les olotines en una fase de joc horripilant, sobretot en la recepció, fent un parcial de 5 a 18.

Però quant tot estava, moralment, més malament, cinquè set desprès de llançar el quart, l’Olot es va posar les piles i ràpidament va marxar en el marcador 5 a 1, distància que va anar conservant fins a guanyar, de manera meritòria, un bon partit davant un molt bon rival.

Jugadores Juvenil : Marina Sánchez, Maria Barranco, Júlia Malibran, Neus Cros, Berta Roca i les cadets Sira Palacios, Júlia Sabé, Aina Rodés i Aina Font.

Jugadores Cadets: Aina Font, Júlia Sabé, Aina Rodés, Jana Font, Sira Palacios, Ivette Feliu, Nora Prat, Estel Burch i Amanda Viladecans.

VÒLEI DE PROMOCIÓ

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení

CV Martorell – C. VÒLEI Olot “A“ : 0 – 3 (12-25, 15-25,16-25)

FS Castellar – C. VÒLEI Olot “B”:  3 – 0 (26-24, 25-4,25-20)

Segona victòria en la fase d’ascens de les noies d’en Pau i la Paula, fet que les col·loca al capdavant del seu grup de classificació.

Derrota de les petites de la Júlia, malgrat que varen fer dos sets molt bons, el primer i el quart