Cròniques 07/12/2019

VÒLEI MASCULÍ

Lliga Primera Divisió Nacional sènior masculí

VÒLEI OLOT – Vòlei Encamp (Andorra) : 3 – 1 ( 25-18, 16-25, 25-16, 25-18)

L’Olot es va refer de la dolorosa derrota del passat cap de setmana a costa d’un Encamp que no va tenir cap opció per puntuar a la pista Jordi Mora.

El primer set va ser relativament senzill, en el moment en què els olotins varen prendre la mida a l’oposat visitant (jugador de superlliga i molt potent) l’Encamp va perdre el recursos i els olotins es varen dedicar a jugar amb certa comoditat i amb bones transicions de la defensa a l’atac. El segon set va ser una altra cosa, un Olot molt relaxat va veure com els andorrans s’enfilaven en el marcador i quan es va voler reaccionar ja no hi havia temps… empat a 1 en el marcador.

Feia por el que podia passar, els locals havien jugat molt malament el segon set cosa que va carregar de moral als visitants, però no va passar res, es va tornar a la dinàmica del primer set i així varen caure el segon i tercer.

Victòria important que dóna tranquil·litat als olotins situant l’equip a la part alta de la classificació i carregant les piles pel difícil desplaçament a Mallorca.

Jugadors: Mobi,  Mauricio, Arnau Marsillach, Pau Roca, Nadir, Ferran Sacrest, Jorge Silva, Aniol Sagué i Bata.

En les lligues catalanes va ser jornada de descans, però es va aprofitar per jugar partits ajornats.

En la categoria sènior masculí de segona catalana, els peixos ressuscitats varen donar una alegria al guanyar a la pista del potent Blanes per un contundent 0 a 3… sí… 0 a 3 i hem de tornar a destacar la brillant actuació del central Ferran Mayans a qui tothom ja el coneix per “el muro” degut als seus estratosfèrics bloqueigs pel mig de la xarxa, la seva actuació i l’acompanyament d’un equip que sembla que ha deixat enrere la petita crisis que va patir, varen estar determinants per donar la sorpresa.

Les juves i les cadets varen perdre per 3 a 0 en el camp del Barça. No es pot comentar gaire res de dos equips que tenen un potencial molt diferent… si de cas que l’Olot, tant cadet com juvenil, no va jugar gens malament i que va confirmar la millora que ja es va començar a veure en els darrers partits.

Per últim, l’Infantil A va guanyar 1 a 3 al camp del Caldes que és l’equip situat a la cua de la classificació.