Cròniques 07/02/2019

Lliga primera divisió nacional sènior masculí
VÒLEI OLOT- Vikings VÒLEI El Prat : 3 -0 (25-16, 25-19, 25-22)

Victòria important que dona pràcticament la permanència matemàtica a l’Olot.

Les notícies deien que el Vikings venia reforçat, i així va ser, tres jugadors nous, alts i forts però molt i molt lents (VÒLEI platja) i això ho va aprofitar l’equip olotí, servei controlat sobre aquest jugadors i mitja feina feta ja que els del Prat mai van poder atacar de manera còmode, mentre que l’Olot tenia pocs problemes per superar un bloqueig lent i poc convincent. Parcials clars que no van perillar en cap moment i que, insistim, donen tres punts d’or als olotins.

Jugadors: Pau Roca, Arnau Marsillach, Nadir, Berna, Jordi Coll, Marc Busquets, Ferran Sacrest, Mobi, Òscar, Bata.

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
C.VÒLEI OLOT ”Hotel l’Alta Garrotxa” – DSV Sant Cugat : 3 – 0 (25-19, 25- 18, 25-20)

Partit dominat de principi a fi per les olotines que, jugant un VÒLEI molt controlat i amb pocs errors no forçats, en va tenir prou per escombrar a un Sant Cugat que tenia alguna jugadora molt gran, però amb molts de problemes per rebre el servei olotí.

Jugadores: Cris Roura, Míriam Nieto, Neus Cros, Estel Pozo,  Carla Boix, Helena Ortiz,  Sandra Martínez, Patri Palacios,  Cris Usan i  Paula Busquets.

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
C.VÒLEI OLOT “Gavines i Passarells” – Cv Tiana: 3 – 0 (25-10, 25-22, 25-20)

Partit avorrit en què el Tiana va fer una mica el que va poder. Després d’un primer set molt clar per l’Olot, aquest va treure el peu del gas i va permetre a la gent del Maresme tutejar a les gavines fins els darrers moments del segon i tercer set en què els olotins deien prou i les coses tornaven al seu lloc.

Jugadors: Edu Font, Ferran Mayans, Berna, Pau i Joan Santaeulària, Ruben Nadales, Eudald Sagué, Jep, Carlos i Marc Baldó

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení
C.VÒLEI OLOT – CV Lloret

Doble enfrontament contra el cadet i el juvenil del Lloret i cinc punts més al sarró.

Les cadets, a priori, tenien el partit més difícil i a més tenien quatre baixes o sigui que només disposaven de set jugadores, però quan tot estava en contra, l’equip va treure el millor de si mateix i amb un VÒLEI senzill i pràctic, sense gaires floritures i molta afectivitat en totes les línies es van endur el partit per 3 a 0 amb parcials de 25-23, 25-19 i 25- 17… felicitats perquè va ser un bon partit.

Per contra, semblava que el Juvenil ho tindria més fàcil però no va ser així. El partit va començar bé però quan el marcador estava 20 a 15 local un parcial de 2 a 10 va donar el primer set a les noies de Lloret, 22 – 25 i aquí es va veure les orelles al llop. Però l’Olot es va refer i fent un gran set va deixar el Lloret a 12 punts, 25 a 12. Però la història acabava de començar i es va entrar en un frec a frec que no ajudava gens a les locals, així les visitants es van endur el tercer set amb un parcial de 21 – 25, l’Olot el quart per 25 a 19 i es va entrar en el cinquè i definitiu set on l’Olot va ser superior físicament a un cansat Lloret 15 a 8.

Jugadores Juves. Berta Roca, Júlia Malibran, Neus Cros, Laura Grauvilardell, Lluna Aumatell,  Marina Sanchez,Estel Pozo, Berta Malibran i Daphne Galindo

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé, Maria Barranco, Estel Cerezo, Aina Font, Jana Font i Amanda Viladecans.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí
Vall d’Hebron – C.VÒLEI OLOT”Espuña” : 3 – 1 (25-20, 25-12, 27-29, 25-16)

Res a dir sobre la derrota. Els nois de la Vall d’Hebron ho van fer més bé que els olotins que, malgrat lluitar, no van tenir el seu millor dia.

Jugadors. Guillem Matabosch, Lluc Davesa, Martí Terrades, Eudald Sagué, Lluc Carrillo, Eliat, Miquel Ferrer, Aran Fernandez, Ot Torrents i Martí Sucarrats.

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení
VÒLEI Caldes – C.VÒLEI OLOT : 1– 3 (13-25, 20-25, 25-23, 24-26)

Victòria olotina en el camp del Caldes. L’Olot va dominar amb certa claredat els dos primers sets però desprès es va complicar la vida perdent el tercer i patint molt i molt en el quart.

Prat, Santaeularia, Canalies, Guix , Juvanteny, Colldecarrera M, Colldecarrera J., Feliu, Burch, Galan i Font

Campionat de Catalunya Aleví Federat
Jaume Callís de Vic- C.VÒLEI OLOT : 3– 1 (5-15, 15-13, 15-9, 15-11)

Mal partit de l’Olot que després de guanyar un primer set molt fàcil es van confiar i ho van pagar molt car.

Jugadors: Juanola, Garcia, Juvanteny, Mico, Viladecans i Andriyiv.