Cròniques 05/10/2019

VÒLEI MASCULÍ

Lliga primera divisió nacional sènior masculí

VÒLEI OLOT – San Roque Batan Canarias : 0 – 3 ( 17-25, 19-25, 21-25)

Primer partit de lliga i … una mica de decepció. Ja se sabia que el Canàries s’havia reforçat de valent i que aspira a l’ascens, però tot i això, a l’acabar el partit tothom va tenir la sensació que l’Olot, sense fer un malt partit, podia haver fet quelcom més, segurament esgarrapar algun set.

Els de les illes van demostrar que, a més de tenir un equip molt complert, portaven moltes hores de vol (entrenament), cosa que va escàs a la capital de la Garrotxa i aquestes diferències es van veure a la pista Jordi Mora.

De totes maneres l’Olot, va anar de menys a més i, de mica en mica, va anar prenent la mesura als visitants que tenien un atac molt potent per zona 4 (imparable durant tot el partit), però la recepció no acabava de funcionar i això va limitar molt a l’atac local. En definitiva, va ser una posada de realitat, i encara que el Canàries es preveu com l’equip més fort de la lliga, també se sap que aquí cap dels dotze equips regala res de res.

Jugadors: Jorge Silva, Marc Busquets, Mobi,  Nadir, Mauricio, Arnau Marsillach, Pau roca, Ferran Sacrest, Aniol Sagué i Bata.

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí

VÒLEI Rubí – C. VÒLEI OLOT “La banda del peix” : 3 – 2 (20-25, 25-21, 25-23, 13-25, 15-8)

Partit entretingut i dels que fan afició al complex esportiu de Can Roses de Rubí… L’Olot va començar bé, amb una gran actitud i un bon joc d’equip, guanyant el primer set, però el contrari també juga i el Rubí de la mà del veterà jugador número 17 (gat vell amb molta qualitat) va desertar i es va endur el dos sets següents.

L’Olot es va refer, i a partir de la recepció i defensa liderada pel seu lliure, Ruben Nadales, va guanyar el quart set i va posar l’empat en el marcador deixant el desenllaç definitiu pel cinquè set… i aquí el Rubí es va mostrar més serè i amb més ofici per guanyar el partit. Els de casa van guanyar el partit però l’Olot va guanyar en ganes i amb entrega, cosa que ens fa ser molt optimistes de cara el futur.

Jugadors: Ferran Mayans, Aniol Sagué, Marc Baldó, Durban, Carlos Lopez, Eudald Sagué, Ruben Nadales i David Batlle.

Campionat de Catalunya 1a Divisió Cadet masculí

VÒLEI Sant Celoni  – C. VÒLEI OLOT “Espuña” : 1 – 3 (22-25, 25-18, 20-25, 15-25)

Bon inici de campionat dels cadets que, malgrat les baixes van poder treure un partit complicat en què els locals no es van donar mai per vençuts. A destacar l’aportació d’en Guillem Matabosch que va liderar als olotins en totes les seves línies.

Jugadors: Guillem Matabosch, Aniol Leal, Vicent Micó, Martí Terrades, Eliat, Giol i Aymar.

Campionat de Catalunya 1a Divisió Juvenil masculí

VÒLEI La Salle  – C. VÒLEI OLOT  : 0 – 3 (19-25, 20-25, 16-25)

També va debutar el Juvenil en el camp de la Salle de Girona i el partit es va decantar pel costat visitant, o sigui, l’Olot. El domini olotí va ser clar en els tres sets amb molta fermesa en totes les línies. A destacar el debut de fins a quatre jugadors que provenen del centre de tecnificació del Club.

Jugadors: Bernat Sallent, Aniol Vergés, Eudald Sagué, Lluc Carrillo, Sergi Girona, Arvinder, Miquel Ferrés, Martí Sucarrats, Aran Fernandez i Luismi Villanueva.

VÒLEI FEMENÍ

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení.

VÒLEI OLOT – Hotel Alta Garrotxa – VÒLEI Sant Fruitós: 2 – 3 (25-27, 23-25, 25-23, 25-22, 19-21)

Partit molt igualat i de molta durada. La cosa pintava molt bé quan en el primer set l’Olot va tenir un marcador favorable de 24 a 21, però una sèrie d’errors no forçats en atac van malbaratar totes les opcions. L’Olot va notar el cop i malgrat voler, no va poder aguantar el segon set en què la voluntat i defensa de les visitants s’imposava al joc erràtic local.

L’Olot es va tenir que reinventar i amb més voluntat que bon joc va anar aguantant el marcador, empatant el partit a dos sets i entrant en un cinquè set molt incert. L’Olot va prendre avantatge, però , al igual que el primer set no va saber conservar-la desaprofitant dos pilotes de partit, i quan perdones…….

Jugadores: Cris Roura, Marina Sánchez, Estel Pozo, Carla Boix, Sandra Martínez, Paula Busquets, Helena Macias, Patri Palacios, Cris Usan i Carla Pozo.

Campionat de Catalunya de 1a divisió juvenil i cadet femení

CN Sabadell – C. VÒLEI Olot Juvenil : 3 – 0 (25-17, 25-21, 25-19)

CN Sabadell – C. VÒLEI Olot Cadet : 3 – 0 (25-15, 25-14, 25-14)

Segon partit a fora i nova derrota de les cadets i les juves olotines. Dues derrotes que tenen un relat molt diferent, així mentre el cadet no va jugar a gaire res en cap de lloc i aspecte del terreny de joc, les juves van donar la cara en tot moment, amb una forta defensa, una recepció acceptable i un servei molt dur, el problema va estar en atac i, sobretot, en què el Sabadell és molt bó en recepció i defensa, però el partit va estar bé i malgrat el 3 a 0 va ser diputat i invita a l’optimisme.

El cadet ha de fer una forta reflexió de com s’han de fer les coses, hi ha jugadores per fer-ho molt més bé i també s’ha d’imposar un canvi d’actitud radical per afrontar els pròxims compromisos.

Jugadores Juvenil : Estel Cerezo, Berta Roca, Júlia Malibran, Maria Barranco, Neus Cros i les cadets Aina Rodés, Aina Font i Júlia Sabé.

Jugadores Cadets: Aina Font, Jana Font, Aina Rodés, Júlia Sabé, Bruna Granados, Sira Palacios, Ivette Feliu, Nora Prat, Estel Burch, Amanda Viladecans i Neus Ribes.

VÒLEI DE PROMOCIÓ

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení

VÒLEI Olot “A” – VÒLEI LLoret : 1 – 3 (17-25, 22-25, 25-16, 16-25)

Masses errors, errors en totes les línies, però sobretot en el servei i en l’atac. L’Olot es va dedicar a atacar totes les pilotes anessin com anessin i això va fer que el Lloret, molt més gros que l’Olot, puntués sense moure un dit. Cal que les petitones olotines aprenguin a controlar el seu atac i la cosa pot millorar molt

Jugadores: Iria Santaeulària, Aitana Micó, Clàudia Juvanteny, Queralt Juanola, Berta Guix, Andrea Galan, Irina Coma, Júlia Colldecarrera,  Martina Colldecarrera I i Idoia Canalias.

CV Cabrils – C. VÒLEI Olot “B”  : 3 – 0 (25-23, 25-11, 25-14)

El Cabrils va presentar un equip molt més gros, però l’Olot va plantar cara en el primer set i va estar a punt de endur-se’l cap a casa, no va poder ser i això es va notar en els dos següents.

Jugadores:  Masó, Peláez, Freixes, Garcia, Domènech, Juvanteny, Serrat i Viladecans.