Cròniques 01/12/2018

Lliga primera divisió nacional sènior masculí
VÒLEI Sant Martí – C.VÒLEI OLOT: 1 – 3 (18-25, 25-20, 20-25, 13-25)

Visita al camp del líder i gran partit dels olotins que es van endur els tres punts de manera clara i contundent. Exceptuant el segon set, la resta va ser un monòleg olotí que va esborrar de la pista a un sorprès Sant Martí que anava molt confiat en una victòria fàcil.

L’Olot ho va construir tot a partir d’una recepció de luxe i una defensa espartana i a partir d’aquí les coses sortien rodades. Els locals se’n veien una per fer un punt, mentre que l’Olot dominava completament la segona línia i això permetia segones i terceres opcions d’atac fet que va desmoralitzar a un bon equip com és el Sant Martí.

Per emmarcar el quart set en que els de Barcelona només varen poder anotar 13 punts i gràcies….

Jugadors: Pau Roca, Arnau Marsillach, Nadir, Marc Busquets, Mobi, Òscar, Bata (lliure), Aniol Sagué i Ferran Sacrest.

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
CT Blume – C.VÒLEI OLOT : 3 – 2 (19-25, 25- 21, 22-25, 25-16, 15-11)

Malgrat la derrota al camp del líder, que no ha perdut cap partit, l’Olot va demostrar que el seu joc ha millorat i molt. De fet les olotines varen tenir el partit a la mà amb un 1 a 2 favorable en el marcador, però van fer un quart set molt fluix, ple de cansament i en el cinquè ja no varen poder atrapar el partit… insistim l’equip comença a funcionar i el resultats ja estan arribant.

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Júlia Serra,  Carla Boix, Míriam Nieto, Sandra Martínez, Neus Cros,  Estel Pozo, Patri,  Paula Busquets.

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí

Cv Sant Pere – C.VÒLEI OLOT “passarells i gavines”: 3 – 1 ( 25-15, 24-26, 25-22, 25-17)

Derrota previsible davant un dels favorits de la part alta. Les gavines anaven amb moltes baixes i això es va notar a l’hora de tenir continuïtat en el joc. El principi i el final del partit, primer i quart set, el Sant Pere no va tenir gaires problemes per superar un erràtic Olot que feia masses errors no forçats. El mig del partit, o sigui el segon i el tercer set, els de la Garrotxa van competir i van guanyar un set, però evidentment, no va ser suficient per endur-se el partit.

Jugadors: Mayans, Edu, Jordi Coll, Ruben, Eudald Sagué,  Joan Santaeulària, Durban, Jep, Berna, i Pau Santaeulària.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení
Cv Sant Boi – C.VÒLEI OLOT

En el desplaçament a Sant Boi… una de freda i una de calenta. A priori el partit més complicat que era el juvenil es va guanyar per 2 a 3 ( 25-21, 19-25, 22-25, 25-21, 13-15) i el cadet que tenia que ser més fàcil es va perdre per un clar 3 a 0 (25-23, 25-19, 25-19). El juvenil es va presentar amb moltes baixes i va tenir que estirar jugadores cadets fent un equip molt jove que va saber patir durant tot el llarg partit per treure’l endavant. Això, evidentment, va cansar a les cadets que van entrar en el seu partit molt cansades i amb poques possibilitats de contrarestar la frescor de les locals.

Jugadores Juves. Daphne Galindo, Laura Grauvilardell, Júlia Malibran, Berta Malibran, i Lluna Aumatell.

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé, Maria Barranco, Estel, Aina Font, Jana Font, Amanda Viladecans, Bruna Granados,  Jana Millán, Sira Palacios i Coral Rodés

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí
Cv Arenys – C.VÒLEI OLOT”Espuña” : 0 – 3 (8-25, 23-25, 18-25)

Sis victòries, cap derrota, divuit sets a favor i un en contra… resultat, líder del seu grup de la primera divisió cadet. L’Olot ja té assegurada la seva presència en la fase del grup campionat que donarà les places per participar en el campionat d’Espanya.

Jugadors. Lluc Davesa, Guillem Matabosch, Eudald Sagué, Martí Terrades, Lluc Carrillo, Eliat, Miquel Ferrer, Aran Fernanadez, Ot Torrents, Martí Sucarrats

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení
C.VÒLEI OLOT- La Salle : 3 – 1 (25-16, 29-27, 11-25, 25-20)

Victòria de les joves jugadores olotines que de mica en mica van prenen el pols a la lliga i que ara ja miren més cap a munt que cap a vall.

Jugadores: Nora Prat, Clàudia Juvanteny, Clara Font, Canalias, Estel Burch, Júlia Colldecarrera, Martina Colldecarrera, Irina Coma,  Idoia Canalias, Ivet Feliu, Iria Santaeularia i Berta Guix.

L’aleví federat també varen guanyar per un contunden 4 a 0 en el camp del Sant Fruitós, amb parcials de 15 a 8, 15 a 4, 15 a 5 i 15 a 5